Съвпадение или поредната наглост ??
#1 Removed user 16.08.2017 22:43
Daredevils
329 Posts

Искам първо да поздравя отбора на фк шумен за отбора който има браво очакват те успехи , обаче докато разглеждах играчите натъкнах се на някой неща които най-малкото поне за мене будят малко съмнения .
Б.ИВAНOBИЧ продаден на Internazionale след година откупен .В това няма нищо лошо но погледнете за година 11 специални тренировки и продаден за 1,4 милиона като се има предвид че играча е на 28 години и 380 коеф да кажем на 26 юни когато е откупен да е бил на 23 години около 260-280 коеф .Това значи че е откупен за най-ниската сума .Но не и това притеснителното СЕРХИO РАМOС същата работа със един стар познайник който преди две години бяха нказани със фкшумен за нередовни трансфери BAYERN пивото , АЛ.HECTA 28 год 385,7 коеф продаден на Internazionale за период от 1 година със 11 специални тренировки Internazionale и юни месец 2016 откупен за 400 хил !!!ДAВИД ЛУИC 28 год 386.6 продаден отново на Internazionale наблъскан със 11 тренировки от Internazionale и кога е продаден отново юни 2016 и отново за 1,4 млн кредита , EДEН АЗАР 28 год 402.9 познатия клуб BAYERN пивото отново назобан и отново за уникалните 1,4 млн кредита , РOНАЛДИНЬО продаден на познайте кого Internazionaleи познайте след поредното назобване откупен година по-късно 1,7млн кредита забележете цените на играчите ,ПАУЛO ДИБАЛA продаван на 3 различни клуба назобван от тях естествено отново става дума и за BAYERN пивото и откупен за забележете 1 млн кредита , НЕЙМАP - отново същата история отново продаден на Internazionale назобан със специални тренировки откупен за 1,2 млн кредита .Освен тези трансфери със Internazionale има и други трансфери V. FLETCHER ,J. SHERWOOD,B. COTY-и9грач на BAYERN пивото и отново отдавна изтрит отбор за нередовни трансфери Shampioni 51166, Q. ALEX-Internazionale,X. STANFORD-Internazionale,M. SHERRLOCK-отново се появява изтрития отбор Shampioni 51166 който се появява и при СЕРХИO РАМOС,ПАУЛO ДИБАЛA .И какво излиза от титулярните 11 5от играчите са продавани на интренационале на най-ниската възможна цена назобани с по 12-13 специални тренировки и откупени за най-ниската трансферна сума , 3 продадени на BAYERN пивото като процедурата е абсолютна същата а да не забравяме всички тези отбори бяха хваната преди 2години в една доста голяма схема на източване на кредит и зобане на футболисти за 1 отбор !!! Дали май отново имаме същата работа всички могат да преценят като погледнете трансферите ,специалните тренировки и за колко пари са откупени като се има предвид годините и коеф на играчите !!!И като допълнение преди 3 години именно фк шумен заедно със фк струйно бяха наказани за сущото в което аз сега се съмнявам а кой ли е фк струйново :) ? Смени си името на байерн пивото :) и отново същата далавера и разгледайте рпс-мачовете отново 3-те отбора яко си играят срещу един срещу друг и как няма на 27-28 години играчите на фк да са по 380-400 коеф !!!!
Налага се отново да правя редакция защото реших да разгледам играчите на Internazionaleи ,разгледайте ги и най-вече играчите Мартин Монтоя ,Родриго Пaласио ,Андрея Ранокия и познайте от кого са :) ??? Байерн Пивото , като моето скромно мнение след като играчите на фк шумен са на по 27-28 години очквам след 4-5 сезона естествено назобено до дупка като сега са на по 20 години да бъдат продадени отново на фк шумен за най-ниската сума !!!

#2 Tolbuhin 17.08.2017 17:04
Tolbuhin
11 Posts
Since 15.11.2016

Само като им погледнеш наказателните точки и ти става ясно че няма да е съвпадение.Не знам защо Админа им дава повече от един шанс/може ми са добри със SMS-те:D :D (rofl) /

#3 Removed user 17.08.2017 17:31
Daredevils
329 Posts

Първия мениджър който писа за тези съмнения и поиска мнение по въпроса бе Myrtle_Beach със тема мнения от 16 ноември 2016 година.Но тогава явно не му обърнахме много внимание , явно сме изпаднали в една антипатичност поради простата причина че играта е в много лошо състояние , но се надявам този път наистина да се обърне сериозно внимание от всички и най-вече от администратора по простата причина че тези клубове преди 3 години бяха изловени за същото и бяха обещали повече да няма такива далавери но явно думата им не струва !!!

#4 Myrtle_Beach 18.08.2017 03:11
Myrtle_Beach
1328 Posts
Since 01.09.2007

Естествено подкрепям автора на темата, защото си е направил труда подробно да обясни всичко, което му е отнело много време.Моята позиция и тогава и сега е една и съща - това са типични "офшорки". Няма да се повтарям в моята тема съм казал каквото имам да казвам. На този етап от играта дори не знам дали админа въобще и заключва отбори вече!!! Така ли не се намери някой да я купи тая игра...

#5 Removed user 19.08.2017 18:05
Purple power puff
99 Posts

Доростол,отбора ми е само един--този..за какво съм бил заключван не е твоя работа(nod) а ти си позволи най нагло да псуваш админа рева му много и пак ти даде шанс нали(n) излез от филма в който си влязъл:) платих си-направиха ми играчите и това не е забранено:) бе кво се обяснявам:) ако искаш да видиш как го направих--след.няколко сезона ще ти пратя оферта за 2-ма играча

#6 Removed user 19.08.2017 19:21
Soccer bees
26 Posts

Силистра нямаше да ти пиша щото ме боли фара какво си дрънкате тука.Но първо:развитието на отбора ми си е моя работа,както също кого купувам/продавам,какви рпс-та играя и т.н.Второ:по старите не сме забравили какъв жест ти направи админа,уникален жест./да ама вълка -козината си мени,нрава си никога/.И трето-най важно:не скверни и не плюй по бивши отбори/вече ботове/като си нямаш и хал-хабер.И накрая да ти докажа,че Дунава е измил и малкото ти останал мозък:знаеш ли на кого беше шамп.51166.Не знаеш.Беше на Донко/Доката/:x :x

#7 Removed user 20.08.2017 02:26
Daredevils
329 Posts

Ще видим тази работа админа чакам да се появи във скайпа и да провери нещата а на шумен ще кажа че както ма мене така и него админа даде 2-ри шанс както и на фк стрийново известен като байерн пивото.Аз си вьех поука но дали някой други хора го направиха,защото това което виждам удивително прилича на схемата преди 3 години а също така отново замесени два отбора фк шумен и фк съруйново сега се казва байерн пивото само единстената разлика имаме нов в тези трансфери онтернационале .Ако съменията ми се окажат верни казвам ако,защото всеки е невинен до доказване на противното то за отборите фк шумен и байерн пивото които ОБЕЩАХА преди 3 години че ще се поправят и са с последно преду;) преждение наказанието е само едно изтриване на отборите и анулирането на транфери но все нека админа провери нещата да не прибързваме без админа да провери и не каже след проверката какво му е неговото мнение и няма нужда от лични нападки това подзказва че май нещо криете ;) ;)

#8 Corinthians 29.08.2017 17:46
Corinthians
1631 Posts
Since 28.05.2007

Отборите "ФК Шумен" и "BAYERN пивото" имат наказание за извършени трансфери по между им от дата 2015-01-19, като са получили и последно предупреждение. Мисля, че на всички е ясно какво трябва да се направи при създалата се ситуация и повторния опит за погазване на правилата.

#9 Чаворселона 29.08.2017 18:15
Чаворселона
1449 Posts
Since 07.04.2010

Че е ясно какво трябва, ясно е. Аз им се чудя на такива хора. Дошъл да се забавлява, а върши нарушение след нарушение. Каква наслада и какво удовлетворение изпитва такъв играч, като се превръща в "хегемон" след низ от измами. Хубаво поне, че админа се вясна. Играта има нужда от малко побутване.(beer)

#10 Removed user 29.08.2017 20:58
Daredevils
329 Posts

<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>Че е ясно какво трябва, ясно е. Аз им се чудя на такива хора. Дошъл да се
забавлява, а върши нарушение след нарушение. Каква наслада и какво
удовлетворение изпитва такъв играч, като се превръща в "хегемон" след низ от
измами. Хубаво поне, че админа се вясна. Играта има нужда от малко
побутване.</blockquote>
Абе всеки прави грешка нарушава правилата ,всеки заслужава 2-ри шанс както бе и при мене но при тях явно не се получава явно не са разбрали посланието на админа от преди 3 години ама не само той ама има и оше един челси фк конференция 15 лига 3 група 1 и той същите далавери със познатите тарикати фк байерн пивото и интернационали са мене абсолютни донори на играчи за фк шумен и челси фк и то на най-ниски цени .че играт5а си има проблеми това е ясно , че може някой неща да се подобрят е вън от някакви съмнения ама тези тарикати е честно ти казвам аз като ги разгедах тези 4-мата тарикати е честно да ти кажа няма се чудя какво правя по-дяволите тука колко сезона се мъча да изграждам отбор и събирам кредит и левро и тренировки и мачове сезон лсед сезон а наще на готово че и всичкото нагоре на ниски цени НАГЛОСТ ,ЛИЦЕМРИЕ !!!!