Съвпадение или поредната наглост ??
|
|
---|---|
#1 Removed user | 16.08.2017 22:43 |
329 Posts |
Искам първо да поздравя отбора на фк шумен за отбора който има браво очакват те успехи , обаче докато разглеждах играчите натъкнах се на някой неща които най-малкото поне за мене будят малко съмнения . |
#2 Tolbuhin | 17.08.2017 17:04 |
11 Posts
Since 15.11.2016 |
Само като им погледнеш наказателните точки и ти става ясно че няма да е съвпадение.Не знам защо Админа им дава повече от един шанс/може ми са добри със SMS-те:D :D (rofl) / |
#3 Removed user | 17.08.2017 17:31 |
329 Posts |
Първия мениджър който писа за тези съмнения и поиска мнение по въпроса бе Myrtle_Beach със тема мнения от 16 ноември 2016 година.Но тогава явно не му обърнахме много внимание , явно сме изпаднали в една антипатичност поради простата причина че играта е в много лошо състояние , но се надявам този път наистина да се обърне сериозно внимание от всички и най-вече от администратора по простата причина че тези клубове преди 3 години бяха изловени за същото и бяха обещали повече да няма такива далавери но явно думата им не струва !!! |
#4 Myrtle_Beach | 18.08.2017 03:11 |
1328 Posts
Since 01.09.2007 |
Естествено подкрепям автора на темата, защото си е направил труда подробно да обясни всичко, което му е отнело много време.Моята позиция и тогава и сега е една и съща - това са типични "офшорки". Няма да се повтарям в моята тема съм казал каквото имам да казвам. На този етап от играта дори не знам дали админа въобще и заключва отбори вече!!! Така ли не се намери някой да я купи тая игра... |
#5 Removed user | 19.08.2017 18:05 |
99 Posts |
Доростол,отбора ми е само един--този..за какво съм бил заключван не е твоя работа(nod) а ти си позволи най нагло да псуваш админа рева му много и пак ти даде шанс нали(n) излез от филма в който си влязъл:) платих си-направиха ми играчите и това не е забранено:) бе кво се обяснявам:) ако искаш да видиш как го направих--след.няколко сезона ще ти пратя оферта за 2-ма играча |
#6 Removed user | 19.08.2017 19:21 |
26 Posts |
Силистра нямаше да ти пиша щото ме боли фара какво си дрънкате тука.Но първо:развитието на отбора ми си е моя работа,както също кого купувам/продавам,какви рпс-та играя и т.н.Второ:по старите не сме забравили какъв жест ти направи админа,уникален жест./да ама вълка -козината си мени,нрава си никога/.И трето-най важно:не скверни и не плюй по бивши отбори/вече ботове/като си нямаш и хал-хабер.И накрая да ти докажа,че Дунава е измил и малкото ти останал мозък:знаеш ли на кого беше шамп.51166.Не знаеш.Беше на Донко/Доката/:x :x |
#7 Removed user | 20.08.2017 02:26 |
329 Posts |
Ще видим тази работа админа чакам да се появи във скайпа и да провери нещата а на шумен ще кажа че както ма мене така и него админа даде 2-ри шанс както и на фк стрийново известен като байерн пивото.Аз си вьех поука но дали някой други хора го направиха,защото това което виждам удивително прилича на схемата преди 3 години а също така отново замесени два отбора фк шумен и фк съруйново сега се казва байерн пивото само единстената разлика имаме нов в тези трансфери онтернационале .Ако съменията ми се окажат верни казвам ако,защото всеки е невинен до доказване на противното то за отборите фк шумен и байерн пивото които ОБЕЩАХА преди 3 години че ще се поправят и са с последно преду;) преждение наказанието е само едно изтриване на отборите и анулирането на транфери но все нека админа провери нещата да не прибързваме без админа да провери и не каже след проверката какво му е неговото мнение и няма нужда от лични нападки това подзказва че май нещо криете ;) ;) |
#8 Corinthians | 29.08.2017 17:46 |
1631 Posts
Since 28.05.2007 |
Отборите "ФК Шумен" и "BAYERN пивото" имат наказание за извършени трансфери по между им от дата 2015-01-19, като са получили и последно предупреждение. Мисля, че на всички е ясно какво трябва да се направи при създалата се ситуация и повторния опит за погазване на правилата. |
#9 Чаворселона | 29.08.2017 18:15 |
1449 Posts
Since 07.04.2010 |
Че е ясно какво трябва, ясно е. Аз им се чудя на такива хора. Дошъл да се забавлява, а върши нарушение след нарушение. Каква наслада и какво удовлетворение изпитва такъв играч, като се превръща в "хегемон" след низ от измами. Хубаво поне, че админа се вясна. Играта има нужда от малко побутване.(beer) |
#10 Removed user | 29.08.2017 20:58 |
329 Posts |
<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>Че е ясно какво трябва, ясно е. Аз им се чудя на такива хора. Дошъл да се |